Genki4Koi natural food

Genki4Koi Natural Food® is de eerste Premium Koi voeder te worden bekroond met de Duitse Bio Quality Seal.

Met de volgende ingrediënten lijst van 100% grondstoffen uit de biologische landbouw en de duurzame vangst van fijne vis, wordt Genki4Koi Natural Food® ontwikkeld voor de versterking van het immuunsysteem van uw Koi.

Knoflook & Biologische Zoete Aardappel: Koi zijn gek op knoflook en de antibacteriële en pro-biotische effecten daarvan zijn al tientallen jaren bekend. Knoflook en licht zoete aardappelen versterken de pro-biotische culturen in de darmen van de Koi. De zoete aardappel wordt ook gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. De plant bevat ook zetmeel, vetten, eiwitten, aminozuren en vitaminen, evenals 31 andere sporenelementen.

Organische Spirulina: Deze algen levert hoogwaardige eiwitten en de onverzadigde vetzuren en mineralen. Het versterkt ook het immuunsysteem van de Koi en levert essentiële, belangrijke vitaminen.

Organisch Paprika: versterkt de natuurlijke beni kleur (het wit van de koi blijft glimmend!)

Montmorilloniet: beter bekend als aluminiumoxide, is een bekend product in Japan. Genki4Koi Natural Food® bevat bentoniet-montmorilloniet als bindmiddel. Montmorilloniet is een bron van belangrijke mineralen en sporenelementen die verbeteren de spijsvertering, verhoogt de huid glans van de Koi en verbetert de helderheid van het water.

Biologische Kruiden en Groenten: Om de gezondheid en spijsvertering van de Koi nog verder te bevorderen, worden verschillende organische kruiden en wortelen, tarwe, mais en rijst toegevoegd, terwijl de biologische soja schilfers is de belangrijkste leverancier van plantaardige eiwitten in het voeder

Milieu: Een bijkomstige doel van Genki4Koi Natural Food® is om het milieu te beschermen. Lokale grondstoffen uit de fijnste biologische producenten worden gebruikt voor het vervoer over lange routes te vermijden en zorgen zo voor de constante frisheid van het voeder.

Genki4Koi Natural Food ® is de eerste koi voeder geproduceerd met behulp van de zuiverste grondstoffen uit de biologische landbouw. Wij bieden koi voer dat vrij is van schadelijke stoffen en is perfect voor de behoeften van uw koi - geen "fast food" voor de koi!
Alle organische componenten zijn nauwgezet gecontroleerd en gecertificeerd van teelt tot productie - het keurmerk voor onze Genki4Koi Natural Food ®.
De naam staat ook voor een ervaren team, kwaliteit, overtuiging en liefde voor koi.
Geen maaltijd uit zoogdier bronnen wordt gebruikt als een manier om kosten te besparen!

 

GENKI in Japan betekent energie, kracht, vitaliteit en gezondheid.
Ons doel was om een ??koi diervoeder dat staat voor Genki en haar diepere betekenis te ontwikkelen. Onze hoogste prioriteiten waren eerlijke en duurzame verwerking en landbouwmethoden. Bekroond met de Duitse Bio Quality Seal en de DE-ÖKO-007 controle keurmerk, dit voeder zorgt voor een basis van vertrouwen, dat veel verder gaat dan het desbetreffende kwaliteitsniveau.
Het vermijden van synthetische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen en van medische stoffen in de levensnoodzakelijke vis maaltijden gebruikt zijn een voorwaarde en een doel van deze verbintenis. Het gebruik van lokale grondstoffen en productie in Duitsland voorkomt lange transportroutes en bewaartijd en helpt zo het milieu te beschermen.

Genki4Koi Natural Food ® is zo ontworpen dat de vier rassen, Genki4Koi Natural Food ® Immune Plus, Kleur & Power, Bio Sterk en Bio Sinking tussen hen voldoen aan de voedingsbehoeften van koi het hele jaar door.

We hebben niet alleen beweren dat biologische producten te gebruiken: gebruiken we 100% grondstoffen uit de biologische landbouw!

Biologisch koi voedsel het doel

Biologische kwaliteit voeders voor huisdieren is beschikbaar voor geruime tijd is, om goede redenen en met groot succes. Katten en honden die op biologische voedingsmiddelen hebben bijvoorbeeld aangetoond dat het lijden aanzienlijk minder allergieën en genieten van een betere gezondheid en vitaliteit.
Meer en meer mensen te kiezen voor gezonde voeding en meer selecteren voedsel van ecologisch gecontroleerde teelt. Dit is geen verrassing, want de landbouw, productie en verwerking van biologische producten zijn allemaal onderworpen aan zeer strenge controles. Alles wat schadelijk zou kunnen zijn wordt vermeden of verboden.

En hoe zit het met onze koi?

Eiwitten, koolhydraten en vetten zijn de belangrijkste parameters voor voeding. Alleen de evenredige relatie lijkt te zijn doorslaggevend. Maar weinig moeite om te analyseren waar de individuele componenten vandaan komen.
Er is een alternatief. Tot slot is er een biologische voeder voor koi die alleen gebruik maakt van elementen gekweekt met streng gecontroleerde ecologische teelttechnieken en grondstoffen uit ongerepte natuur - Genki4Koi Natural Food ®.
​Geen conserveringsmiddelen, pesticiden of chemische bescherming en opslag worden gebruikt. Genki4Koi Natural Food ® is ook vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleuren en geuren of een medische residuen. De hoogwaardige biologisch gekweekte grondstoffen en vismeel uit duurzame fijne visbestanden briljante kleuren, hoge verteerbaarheid en het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van uw koi.

Het voeder is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gespecialiseerde koi dierenartsen, professionele koi keepers en diervoeder technici gebruikt de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen aan een soort-aangepaste voeding voor koi produceren.

Genki4Koi Natural Food ® zijn leverbaar in vier varianten: Immune Plus, Kleur & Power, Bio Sterk en Bio Sinking.

Color & Power heeft een eiwitgehalte van 40% en uitsluitend bij watertemperatuur van 14 graden en hoger worden gebruikt.

Immuun Plus heeft een eiwitgehalte van 33% en een vetgehalte van 6% en kan dus gebruikt worden als een complete all-jaar-round voeder.

Bio Sterk en Bio Sinking hebben een eiwitgehalte van 26% en een vetgehalte van 6% en kan dus gebruikt worden als een complete all-jaar-round bijvoeding.
Ook uitstekend bij gebruik in combinatie met Immune Plus en Color & Power.

Het hoge aandeel van graan in het voer toe reinigt de darmen en heeft een probiotische werking. Aanbevolen bijvoorbeeld na antibiotische behandelingen waar de darmflora is verzwakt. Bio Sinking is geschikt voor koi die niet vlak of als een winter diervoeder, omdat het zinkt en dus behoudt de energiebalans van de koi. Voed uw koi authentieke natuur.

Het zal niet alleen het bevorderen van hun gezondheid, het zal ook bijdragen aan het behoud van ons milieu!

Bekroond met de Duitse Bio Quality Seal en de DE-ÖKO-007 controle keurmerk

 

Dit voeder zorgt voor een basis van vertrouwen, dat veel verder gaat dan het desbetreffende kwaliteitsniveau.

Het vermijden van synthetische meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen en van medische stoffen in de levensnoodzakelijke maaltijden van de vis die gebruikt zijn is een voorwaarde en een doel van deze verbintenis. Het gebruik van lokale grondstoffen en productie in Duitsland voorkomt lange transportroutes en bewaartijd en helpt zo het milieu te beschermen.

Genki4Koi Natural Food beweert niet alleen biologische producten te gebruiken: ze gebruiken 100% grondstoffen uit de biologische landbouw! Biologische kwaliteitsvoeders voor huisdieren is al een ruime tijd beschikbaar, om goede redenen en met groot succes.

Meer en meer mensen kiezen voor een gezonde voeding en meerdere mensen selecteren voedsel van ecologisch gecontroleerde teelt. Alles wat schadelijk zou kunnen zijn wordt vermeden of verboden !