Aquaking

Bimex BV is in 1968 opgericht door Mr J.F. Dielissen. Hiermee was hij de eerste in het verkopen van PVC pijpen en accessoires. De klanten kring bestond aan het begin uit kleine ondernemingen zoals keuken fabrikanten, bouwbedrijven, gemeenten en andere overheidsbedrijven. Eind jaren 70 kwamen er steeds meer klanten uit de land- en tuinbouw. Dit zorgde voor een grotere vraag en breder aanbod van onder andere pompen, pijpen en filters. Bimex B.V. is sinds die tijd flink gegroeid en is momenteel actief in heel Europa. Bimex B.V. levert aan ongeveer 1000 klanten die in diverse branches vertegenwoordigd zijn. Bimex B.V. is ook de leverancier van Aquaking, ons eigen merk met hoogwaardige producten in water irrigatie.

AquaKing is de laatste jaren aan het groeien geweest, en niet een beetje ook niet. Inmiddels heeft AquaKing meer dan 200 producten en blijft verder ontwikkelen van hoogwaardige producten zoals de AquaKing Red Label filter series. Deze high-end filtersystemen en pompen zijn speciaal ontwikkeld voor vijvers en koi vijvers. Jarenlange ervaring en gebruik maken van modern technieken zorgen voor een betrouwbare, professionele filtersysteem.

Alle AquaKing producten hebben tot doel om op een eenvoudige en betrouwbare manier perfect resultaten te waarborgen. AquaKing bied voor elke situatie een complete, optimale en passende oplossing.

Team AquaKing