ICHI food

Het voedsel verkocht onder de naam van "Aquatic Science" wordt gefabriceerd door een van de grootste producenten van visvoedsel ter wereld. 
Zijn dertig jaren ervaring, ernst en bekendheid garanderen een optimale constante kwaliteit. 
De productiekosten worden optimaal beheerst en laten toe aan de particulieren en handelaars een uitzonderlijke prijs aan te bieden voor de vooropgezette kwaliteit.

De samenstelling met ingrediënten van eerste kwaliteit (zonder dierlijk meel, zonder OGM) is wetenschappelijk getest in professionele kweekstations gedurende meerdere jaren met resultaten die de andere merken overtreffen wat betreft gezondheid, groei en kleuren van de vissen.

Elke samenstelling is opgemaakt om te beantwoorden aan de specifieke noden, die variëren in functie van de temperatuur. 
Groei, kleuren, kracht en weerstand tegen ziektes worden daardoor sterk verhoogd.

Bij de samenstelling wordt niets aan het toeval overgelaten :

Ichi Food wordt gemaakt met eiwitten van zeer hoge kwaliteit, die zeer goed verteerbaar zijn. 
Zij zorgen voor alle energie nodig voor de kracht, groei, voortplanting, gezondheid…… van de koi. 
De vissen zijn zichtbaar robuster, dynamischer, gezonder, ...

Het evenwicht tussen eiwitten en vetten, evenals de talrijke aanwezige vitamines en sporenelementen, zorgen ervoor dat gedurende het hele jaar voldaan wordt aan alle behoeften van de vissen.

De meerderheid van de vitamines zijn ongebonden en dus 2 à 3 maal stabieler en werkzamer voor de gezondheid dan de vitamines die gebonden zijn.

De hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren en de toevoeging van BIOSTIM(glucanen) zijn optimaal om de weerstand tegen ziekteverwekkers te verbeteren terwijl zij de immuniteit versterken.

Het geëxtrudeerde voedsel heeft een grote verteerbaarheid en is zeer stabiel in het water zodat de filterinstallatie minder belast wordt en de vervuiling beperkt wordt.

De exclusieve mengeling van carotenoide pigmenten (alle pigmenten van rood tot geel : Asthaxantine, Canthaxantine,…) bevat een grote verscheidenheid en bestaat niet enkel uit spirulina, zoals dikwijls het geval is. 
Het hele kleurengamma komt te voorschijn zoals nooit tevoren en de koi zijn beter beschermd (bvb. Tegen overbelasting van de lever of Hikkui) dan met het klassieke voedsel.

Het voedsel is zeer aanlokkelijk, de vissen kunnen er niet aan weerstaan