JPD Koivoer

JPD KOIFOODSinds begin dit jaar  zijn wij dealer geworden van JPD koi food.

bekijk hier de folder van JPD

JPD Japan Pet Design

Welkom!

 

Het welzijn van uw koi staat bij JPD centraal en ook u gunt uw koi natuurlijk het beste, zodat ook u optimaal van uw koi kunt genieten. Wij leveren voor elke situatie de best mogelijke kwaliteit koivoer.

JPD Fujiyama is ons ‘staple’ voer dat ideaal is na de winter in aanloop naar het voorjaar en als voeding van zomer naar herfst. Het beste voer voor dagelijks onderhoud.

JPD Yamato is een zeer goed verteerbaar voer dat met name gevoerd wordt ter verbetering van de kleuren van uw koi.  

JPD Fujizakura is het top ‘health’ voer dat stress vermindert en het immuunsysteem versterkt. Tevens verbetert ook dit voer de kleuren van uw koi.

De zeer hoogwaardige eiwitten in onze JPD Shori zorgen voor een optimale groei van uw koi. Ook dit voer bevat kleurverbeteraars.

Last but not least, de grote verteerbaarheid in combinatie met stressverlagende eigenschappen maken JPD Fuyufuji tot het ideale voer dat u het hele jaar kan voeren, ook in de winter!

De complete range JPD koivoer wordt vervaardigd in Europa volgens Japans recept. De productie valt volledig onder Japanse controle. JPD werkt samen met vooraanstaande Japanse en Nederlandse voedingsdeskundigen.

Onze verpakkingen zijn in Japan ontworpen en worden in de EU vervaardigd met de nieuwste technologieën. De verpakking bestaat uit maar liefst drie lagen, water- en luchtbestendige aluminium folie. Alle kleuren, patronen en afbeeldingen op de verpakking zijn afgestemd op oude Japanse tradities uit de Samuraitijd. Elk detail heeft daarin zijn eigen betekenis.

- Japan Pet Design Company heeft een 200-jarige trotse historie, gebouwd op ervaring en vertrouwen als kweker, medicatie- en hardwarefabrikant, en als producent van voeding. De missie van JPD is het waarborgen van de gezondheid en het verbeteren van de vitaliteit van Koi in Japan en in de rest van de wereld. Met onze kennis en ervaring hebben wij in samenwerking met de National Fisheries University een grote variëteit aan hoogwaardige producten ontwikkeld en wereldwijd op de markt gezet. Met een zeer goede reputatie leveren wij onze klanten wereldwijd streng geselecteerde en zeer hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Wij hopen oprecht dat u ten volle van de koihobby zult genieten dankzij JPD producten.

Ryuichi Yoshida, ceo Japan Pet Design Co.-