NITTO

NITTO LUCHTPOMP 

Met een Nitto luchtpomp haal je iets goeds in huis, jarenlang plezier en dat met minimaal onderhoud. Omdat de Nitto pomp geen membraam heeft is het een zeer stille, krachtige en zuininge zuurstofpomp!

DE NITTO IS GEBRUIKSVRIENDELIJK

Blowers zijn vaak luidruchtige apparaten die ook nog eens zeer moeilijk te onderhouden zijn.  Nitto Kohki, een gerenommeerde Japanse fabrikant van pompen en compressoren, levert de Nitto luchtpompen waarbij deze onvolkomenheden tot het verleden behoren.

Het leveringsprogramma omvat luchtpompen volgens het gepatenteerde lineaire zuigerprincipe, waarbij de zuiger het enige bewegende deel van de luchtpomp is, vibrerend in een 220 Volt wisselspanning magneetspoel. Deze pompen zijn hierdoor vrijwel onderhoudsvrij. Verder zijn het lage geluidsniveau, de grote capaciteit, een laag opgenomen elektrisch vermogen en een lange levensduur enkele sterke eigenschappen van deze uitstekende pompen.

Het programma bestaat uit drie categorieën; compact, middel en groot. De luchtopbrengst start bij 28 en 45 liter per minuut bij 0,11 Bar voor de compacte modellen en loopt via 60 en 80 liter per minuut bij 0,15 Bar voor de middencategorie, tot 100 en 120 liter per minuut bij 0,18 Bar voor de grote modellen. Het gewicht van deze motorloze luchtpompen is uiteraard afhankelijk van het type en begint bij 2,8 kg voor de LA-28B en eindigt bij 9,4 kg voor de LA-100 en LA-120.

CONTINUE GEBRUIK VAN EEN NITTO LUCHTPOMP

Door hun eigenschappen zijn de Nitto blowers uitermate geschikt voor toepassingen waarbij de luchtpomp 24 uur per dag dient te werken. Door een bijzonder laag geluidsniveau (tussen 38 en 38 dB(A)), een grote betrouwbaarheid, een zeer gunstig stroomverbruik (29 tot 130 W) en een eenvoudige installatie, worden de luchtpompen vaak toegepast in Koivijvers. Een levensduur bij continu gebruik onder normale omstandigheden van meer dan 20.000 uur is dan ook mooi mee genomen!

De Nitto is een krachtige zuigerpomp, ideaal voor gebruik op beluchte bodemdrains, het aansturen van bewegend bed filters en airlift systemen en het spoelen van statisch bed filter.

Ook onderdelen voor de Nitto luchtpomp zijn bij ons te verkrijgen.