Takazumi

Zo werkt het bij Takazumi

Het Takazumi team is een betrekkelijk klein en informeel team dat op vriendschappelijk-zakelijke wijze, en met plezier in het samen werken, met elkaar en met het overgrote deel van de klantenkring omgaat. 
Door de mix van kwaliteiten van de individuele medewerkers zijn wij erin geslaagd met dit kleine groepje een internationale groothandel op te bouwen die blijft groeien en producten van de beste producenten aantrekt. 
Waar wij in het begin stad en land afzochten naar geschikte producten, verbetering en vernieuwing, zijn het nu steeds vaker de producenten en leveranciers zelf die ons opzoeken en blijkbaar aangesproken worden door het concept en de naam van Takazumi
Hoe wij ons ontwikkeld hebben, kunt u aflezen aan het brede spectrum van kwaliteitsproducten dat te vinden is op onze productenpagina’s en natuurlijk ook aan het uitgebreide netwerk van detaillisten die de Takazumi producten in hun assortiment hebben. 
Wij zijn trots op ons team, op onze producten en de goede reacties die wij daarop krijgen, op de naam die wij blijkbaar hebben opgebouwd en niet in de laatste plaats op de positieve en vriendschappelijke respons op onze manier van werken door onze klantenkring.

Wij bij MKKOI hebben het volledig assortiment van TAKAZUMI in de winkel staan.

Aarzel niet om extra vragen te stellen aan ons, wij zijn opgeleid om de juist producten te gebruiken voor uw koi karpers.