Messner Vijverpompen

MESSNER EN ECO-X, ECO-TEC EN MPF VIJVERPOMPEN VOOR KOI EN SIERVIJVER
EEN VIJVERPOMP VAN HET MERK MESSNER STAAT VOOR KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.

De competentie van het Duitse merk Messner is pompentechniek, ontwikkeld door specialisten en voor iedereen die hoge eisen stelt aan een pomp met zowel kwaliteit en een laag energieverbruik. Het doel van Messner is zorgeloos genieten van een mooie waterpartij, koi- of zwemvijver of elke andere vorm van waterbeleving. Messner is hierin geslaagd met een uitgebreide serie vijverpompen.

Messner biedt een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, met uitstekende service en lange garantietermijnen.

DE MESSNER ECO X VIJVERPOMPEN

Zeer energiezuinig en hebben een omruil garantie van maar liefst 5 jaar en dit is uniek voor een vijverpomp. Eco-x pompen zijn geschikt voor zowel nat als droogopstelling. Bij natte opstelling (in de vijver) zorgt het ontwerp van de behuizing ervoor dat het water rondom de pomp langs alle kanten aangezogen word. De aansluiting van de eco x pomp kan zowel aan de bovenkant als aan de zijkant geplaatst worden.

MESSNER ECO TEC SERIE

Eco tec is de lijn vijverpompen speciaal ontwikkeld voor droogopstelling voor gebruik bij de (zwem)vijver. Energiezuinig en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Messner.

DE MESSNER MPF SERIE POMPEN

Staat al jaren aan de top als het gaat om duurzaamheid van een vijverpomp. De mpf serie word al jaren gebruikt door vijverliefhebbers en heeft een vaste plaats veroverd in menig vijver of filtersysteem als het gaat om duurzaamheid en betrouwbaarheid.