Aquaking Skimmer 2500

€ 129,00

€ 99,00

 

1 op voorraad winkel !

Details

Maak uw Vijver Stralend en Gezond met de AquaKing Skimmer SK²-30 NG!

Heeft u ooit gewenst dat er een krachtigere, efficiëntere manier was om grof drijvend vuil uit uw vijver te verwijderen en tegelijkertijd de belasting van uw vijverfilter te verminderen? Uw wens is verhoord met de AquaKing Skimmer, de nieuwe generatie skimmer die uw vijververzorging naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen voor de AquaKing Skimmer ?

  • Ingebouwde Pomp: De NG is uitgerust met een ingebouwde pomp die een indrukwekkende capaciteit heeft van 2.500 liter per uur. Dit betekent dat terwijl de skimmer zweefvuil van het oppervlak van uw vijver verwijdert, het ook zorgt voor een snelle circulatie en beluchting, wat cruciaal is voor het behoud van een gezonde vijveromgeving.

  • Effectieve Verwijdering van Grof Vuil: Deze krachtige skimmer is ontworpen om snel grof drijvend vuil, zoals bladeren, takken en ander organisch materiaal, uit uw vijver te halen voordat het de kans krijgt om naar de bodem te zinken. Hierdoor blijft uw vijveroppervlak schoon en aantrekkelijk, terwijl de druk op uw vijverfilter wordt verminderd.

  • Eenvoudige Installatie: De AquaKing  NG is gemakkelijk te installeren en wordt geleverd met een kabellengte van 10 meter, zodat u flexibel bent in de plaatsing ervan. Bovendien is de skimmer geschikt voor vijvers tot 25 vierkante meter, waardoor het een veelzijdige keuze is voor vijverliefhebbers.

Specificaties van de AquaKing Skimmer:

  • Capaciteit: 2.500 liter per uur
  • Afmetingen: Ø 354 x 258 mm
  • Geschikt voor vijvers tot 25 m²
  • Verbruik: 43 Watt
  • Kabellengte: 10 meter

De AquaKing Skimmer is de ultieme oplossing voor een schone, gezonde vijver. Met zijn indrukwekkende prestaties en eenvoudige installatie, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de ophoping van vuil in uw vijver. Bovendien draagt het bij aan een helder en uitnodigend wateroppervlak, waar u van kunt genieten.

Mis deze kans niet om uw vijververzorging te verbeteren en uw vijver de aandacht te geven die hij verdient. 

Koopje , opruiming winkel !!