Red Label UVC Inbouw Amalgaam

€ 289,00

 

Details

AquaKing Red Label Inbouwunit inox kop

De AquaKing Red Label Inbouwunit zorgt voor kristalhelder water.
Het uitgekiende ontwerp en de hoogwaardige materialen resulteren in een hoge UV-C-straling met een golflengte van precies 253,7 nm.
De hoge bestralingsdosis doodt vrijwel alle bacteriën, virussen en ook schimmels en levert aldus helder en schoon water.
Hierdoor kunnen eventueel de toegevoegde chemicaliën (bijv. chloor) met tot wel 80% worden gereduceerd, wat zorgt voor een natuurlijker, gezond water.

De nieuwe dompel UV-C Module met urenteller zorgt voor kristalhelder vijver water. Het uitgekiende ontwerp van deze dompel uv-c  en de hoogwaardige materialen resulteren in een hoge UV-C-straling met een golflengte van precies 253,7 nm. De hoge bestralingsdosis van deze dompel uvc doodt vrijwel alle bacteriën, virussen en ook schimmels en levert aldus helder en schoon water. Hierdoor kunnen eventueel de toegevoegde chemicaliën (bijv. chloor) met tot wel 80% worden gereduceerd, wat zorgt voor een natuurlijker, gezond water!

Door de intelligente elektronica geeft de dompel uvc  op tijd aan wanneer de uvc lamp niet meer genoeg straling produceert en dus aan vervanging toe is. Zo heeft u ten allen tijde een perfect werkende dompel uvc!

Deze dompel uvc is zowel ondergedompeld  te gebruiken als inbouw in uw filter, er is een doorvoer op voor gemonteerd zodat deze eenvoudig is te installeren.

Eigenschappen van de Dompel UVC:

UVC Amalgaam 40 watt
Max vijverinhoud ca 25.000 ltr
Lengte totaal 50 cm

Inbouw lengte slechts 36 cm
Branduren ca 12.000 !!

Lamp los te vervangen.

Kan ook ter vervanging geplaatst worden in oudere modellen, vraag naar info