Details
Melkzuur bacteriën voor direct gebruik 5l.
Bacterieel onderhoud product, ter verbetering van de waterkwaliteit en de gezondheid van siervissen.
Te gebruiken bij;
Bacteriele problemen bij vissen
Verwondingen van vissen
Organische belasting
Te hoge bacteriele druk
Nitriet
Ter verbetering van de waterkwaliteit o.a. bij nitriet problemen, en gezondheid van de vissen. Melkzuurbacteriën zijn ook te gebruiken bij het voorkomen en herstellen van bacteriële problemen bij Koi, veroorzaakt door Aeromonas en Pseudomonas. Melkzuurbacteriën kunnen worden ingezet om diverse processen te ondersteunen, bij nitriet, alg groei, en organische belasting. Ze kunnen negatieve bacteriële druk in water verlagen, en zorgen voor een snelle genezing van huid beschadigingen (opbouw van nieuwe huid).
Dosering: opstart 50ml/1m3, onderhoud 25ml/1m3, iedere 14 dagen of na waterverversing.
Bij bacteriele problemen en wondgenezing 5-7 dagen 50ml m3 gebruiken.
Ingrediënten:
Lactobacillus, acidophylus, bulgaricus, casei, plantanum, farciminis, brevis, delbrueckii, bucneri, vit B12, enzymen, lymnozyme melkzuren, granen en water.
Na opening beperkt houdbaar, gekoeld max 4weken.