GENKI4KOI sinking

Waarom GENKI4KOI ?

Wil je graag uw koi iets speciaals of 100% biologisch geven ? Dan raden wij GENKI4KOI aan. Is een natuurlijke koivoer dat geproduceerd wordt met 100% zuiver biologische grondtoffen uit de landbouw.
GENKI4KOI heeft geen schadelijke ( onnatuurlijke ) stoffen. De grondstoffen zijn van de zuiverste grondstoffen uit de biologische landbouw. Alle gronstoffen voor het vervaardigen van GENKI4KOI zijn nauw gecontroleerd en gecertificeerd van teelt tot productie. HIER worden geen dierlijke grondstoffen gebruikt om kosten te besparen.

Het doel achter GENKI4KOI

Kwaliteitsvoer voor huisdieren is al geruimte tijd op de markt en succesvol. Het is aangetoond dat huisdieren zoals honden en katten die biologische voer krijgen minder last hebben van allergiën en vitaler zijn. 
Meer en meer mensen kiezen voor gezondere voeding en kiezen voedsel van ecologisch gecontroleerde teelt. Verrassing, denk het niet. Productie en verwerking van biologische producten zijn onderworpen aan zeer strenge controles. Alles wat schadelijk zou kunnen zijn wordt vemeden of vewijderd.

Het idee van GENKI4KOI

In het Japans betekend GENKI energie, kracht, vitaliteit en gezondheid. Na veel experimenten zijn we er in geslaagd om bekroond te worden met het Duitse Bio Qualty Seal DE-ÖKO-007 controle keurmerk.

Het vermijden van synthetische meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en van medische stoffen in het voer, zijn een voorwaarde en een doel van dit biologische koivoer. Het gebruik van lokale grondstoffen en productie in Duitsland voorkomt lange transportroutes en bewaartijd en helpt zo het milieu te beschermen.

Genki4Koi Natural Food ® is zo ontworpen dat de vier soorten voer, Immune Plus, Color & Power, Bio Strong en Bio Sinking voldoen aan de voedingsbehoeften van koi het gehele jaar door!

4 verschillende soorten

Genki4Koi Natural Food ® zijn leverbaar in vier varianten: Immune Plus, Color & Power, Bio Strong en Bio Sinking.

Color & Power heeft een eiwitgehalte van 40% en doent uitsluitend bij watertemperatuur van 14 graden en hoger te worden gebruikt.

Immune Plus heeft een eiwitgehalte van 33% en een vetgehalte van 6% en kan dus gebruikt worden als een “all season” voer het gehele jaar door.

Bio Strong en Bio Sinking hebben een eiwitgehalte van 26% en een vetgehalte van 6% en kan dus gebruikt worden als een “all season all-round” bijvoeding. Ook uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Immune Plus en Color & Power.