Aquaforte DM Vario S + WIFI

€ 394,00

 

Details

AquaForte DM Vario 10.000S WiFi

  • Aansturing via de App
  • Max. flow 10 m3/h
  • Aansluitmaat: 2″ buitendraad

Product beschrijving

De AquaForte DM-Vario S Serie heeft nu een uitbreiding met Wi-Fi. Bij deze pompen is het nu mogelijk om op afstand de pomp volledig te besturen in flow, aan/uitzetten en de tijdzones. Gemakkelijk met een app op de telefoon vanaf de bank of vanuit bed de pompen besturen. Het is dus mogelijk om de pomp bijvoorbeeld ’s-Nachts trager te laten lopen. Hierdoor verbruikt de pomp minder stroom en maakt deze minder geluid, erg energiezuinig dus. Deze serie is voorzien van een eigen Wi-Fi signaal, zodat ze zonder router systeem kunnen functioneren.

Met de DM-Vario 10.000S heb je een zeer krachtige pomp met een maximale flow van 10 m3/h, opvoerhoogte van 5,5 meter en een maximaal stroomverbruik van 85 Watt. De aansluitmaten van de pomp zijn 2” buitendraad.

Let op dat bij de opstelling dat de pomp helder water aanzuigt. Bij een onderwateropstelling kunt u bijvoorbeeld de pomp op een verhoging zetten, zodat vuil op de bodem niet direct in de pomp terecht komt. Ook is het belangrijk de pomp goed te onderhouden volgens de handleiding. Op deze manier behoudt de pomp zijn prestaties en is de levensduur langer.

Specifications

Plaatsing
Buiten de vijver onder waterniveau, In de vijver
Regelbare waterflow
Ja
Maximale flow m³ per uur
10
Wattage (maximaal)
85
Maximale opvoerhoogte
5.5
App aansturing
Ja
Droogloop beveiliging
Ja
12 Volt
Nee
Model
DM-Vario S Wi-Fi